Skip to main content

Mailteksten van web-app English a Day

Mailtekst van Engels a Day populair!

Elke dag schrijf ik een persoonlijke mail naar de deelnemers die zich bij mijn web-app English a Day hebben aangemeld. Sinds de lancering van de web-app hebben 2361 mensen uit 67 landen de testjes gedaan. Op dit moment ontvangen nog zo’n 1500 mensen mijn dagelijkse mail en dagelijks maken ca. 170 mensen hun dagelijkse test daadwerkelijk. Het lijkt erop dat dus zo’n 1425 mensen alleen maar mijn mail willen ontvangen en de tekst, die ik elke dag schrijf, willen lezen. Want je kunt je heel makkelijk afmelden met de ‘Unsubscribe’ functie onderaan de mail!

In de mailtjes beschrijf ik een actualiteit, een ervaring als taaldocent, een leuk weetje, grammaticatip, ezelsbruggetje of gewoon een aanmoediging om de 5 vragen die English a Day dagelijks serveert uitmuntend te beantwoorden.

Mailtekst 2 English a Day

Tegenwoordig noemen ze zo’n mail een push mail. Sommige mensen vinden het heel irritant en zien het als spam, maar de meesten die zich bij English a Day aanmelden, vinden het gelukkig leuk om dit herinneringsmailtje te ontvangen.

Hieronder een voorbeeld van de Engelstalige mailtekst:

Mailtekst voorbeeld Engels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.